Използваме бисквитки. Ако продължиш да разглеждаш този уебсайт, ти се съгласяваш с политиката ни за използване нa бисквитки. Научи повече тук. Затвори
 
Оферта за афилиейт програма aloha.bg
Този рекламодател вече не е активен
aloha.bg
Категория рекламодател: Козметика
Предлагани комисионни:
Продажба: 22.00%
Срок за комисионни: 45 дни
URL рекламодател: https://aloha.bg/

Алоха България ЕООД е ексклузивен вносител и дистрибутор на продуктите на Inventia Polish Technologies Sp. z o.o в България


Inventia Polish Technologies Sp. z o.o e специализиранa в революционните продукти против стареене с формулата на тройна спирала.
Изобретена и развита в края на 80-те години на 20-и век, формулата позволява извличането на колаген Тип I от морски източници. Продуктите са уникални и специализирани. Те съдържат нехидролизирания, биологично активен морски колаген Тип I. Учените са открили, че са в състояние да извлекат природен колаген без използването на химикали и най-важното - без да разрушат тройната спирална структурата на колагена. Благодарение на това, биоактивността на колаген се запазва.

 


НАШАТА ТРОЙНА СПИРАЛНА ФОРМУЛА НАКРАТКО
Под нехидролизиран колаген се разбира, че е получен без да се уврежда тройната спирална структура, като по този начин си запазва биологичната му активност 
Колагенът, при контакт с човешката кожа, се разгражда по естествен път на пептиди и аминокиселини, които са толкова малки, че могат да проникнат през кожата и да съдействат за производството на колаген. Абсорбируемите къси, верижни колагенови пептиди стимулират дейността на фибробластите за производството на колаген и протеогликани, които са основни съставки на кожата.
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Нашата гама от продукти Natural Collagen INVENTIA съдържа чист, висококачествен натурален колаген.Клинично е доказано, че той намалява бръчките, свива порите и се повишава влажността на кожата.Уникалният ензимен процес на продукта разбива колагеновите молекули, които са биоактивни (което означава, че лесно се абсорбират от организма).

 


НАШИТЕ ФАКТИ 
Геловете Natural Collagen Inventia съдържат само пет естествени съставки:Колаген, каприлил гликол, еластин, млечна киселина и специално пречистена вода, без парабени, без консерванти.Нашият Collagen значително намалява броя на бръчките - намаление с 43% на дълбочината на бръчките * при 95% от жените, тествали продукта95% от изследваните жени потвърждават повишаване на влажността на кожата *100% от тях забелязват увеличение на плътността на кожата *Нашите колагенови гелове са хипоалергенни *Подходящи са за всички типове кожаПрепоръчват се особено за чувствителна кожа, склонна към раздразненияНашият Колаген осигурява интензивна хидратацияИзсветлява и изравнява тена на кожата (препоръчва се при проблеми с пигментацията, старчески петна)Успокоява след слънчеви изгарянияПомага при възстановителния процес - препоръчва се особено при пресни белези, стрии 

 


Ежедневното използване на нашите продукти води до по-стегната, по-равномерно тонизирана, хидратирана, сияйна, с младежки и здравословен вид кожа.
Колагенът намалява фините линии и бръчки и поправя съединителната тъкан, така че ще се сдобиете също и с по-силни, по-здрави и по-бързо растящи коса и нокти.
* Резултати от дерматологичните изследвания, проведени от Дерматологична клиника на Медицинския университет в Гданск, Полша.
  ITA- TEST Специалисти по лабораторни научни изследвания B-18813/3509/09, B-11443/05/05 / AA, B-11586/05 / A, B-11587/05 / A, B-18685/3884/08
 


Натуралният колаген на Inventia e биологичноактивен колаген с най-голяма чистота.
Inventia е компания, специализирана в производството и търговията на уникалната Формула на тройната спирала, нехидролизиран колаген (лиофилизиран колаген), биологически активен, натурален колаген от най-високо качество без парабени и химически добавки (без консерванти).
Целта на нашата компания е да предостави колагенови продукти за всички типове кожа, от най-чувствителната (склонна към алергии) до сухата и мазна кожа. Нещо повече, нашата цел е да постигнем най-добрите резултати и винаги да сме на върха с последните постижения на биотехнолгиите.
Нашите ексклузивни продукти Натурален колаген Inventia се тестват успешно от швейцарски и полски лаборатории и непрекъснато надминават изискванията за безопасност. Ние имаме всички необхидими сертификати, които потвърждават, че нашите продукти са направени от естествени натурални съставки от най-високо качество, срещани на пазара. Нашият колаген е извлечен от кожата на слаководна риба, живееща в екологично чисти води. В допълнение към нашите изключителни продкути ние използваме натуралната чиста природна вода на Полша, като база за извличането на нашия колаген.

Налични продуктови категории в онлайн магазина aloha.bg
  • Здраве и красота