Използваме бисквитки. Ако продължиш да разглеждаш този уебсайт, ти се съгласяваш с политиката ни за използване нa бисквитки. Научи повече тук. Затвори
 
Оферта за афилиейт програма banana.bg
Този рекламодател вече не е активен
banana.bg
Категория рекламодател: Подаръци
Предлагани комисионни:
Продажба: 10.00%
Срок за комисионни: 90 дни
URL рекламодател: https://banana.bg/

 

Скъпи афилиейти,

Искате ли да печелите пари заедно с Banana.bg? Станете наш партньор лесно, бързо и изгодно.

Защо да изберете BANANA.BG?

https://banana.bg е сайт за стилни и оригинални подаръци. Ние имаме голям асортимент – над 15 000 артикули, това са подаръци за жени, мъже, деца и семейства за всякакви поводи. Периодично правим промоции и сезонни кампании. Подаръците ни са внимателно подбрани, харесвани и купувани от клиентите, те имат висок conversion rate. А това, заедно с огромния асортимент, означава, че ако изпращате клиенти към banana.bg е много по-вероятно да заработите комисионна.

 

Подаръците се купуват масово, това е продукт, на който решението за покупка се взима много бързо, до дни. Асортимента са предимно стилни и оригинални подаръци от по-високия ценови клас, което означава висока средна поръчка. Това в комбинация с 10% комисионна прави доста изгодна оферта за лесно продаваем продукт.

Ние често ще потвърждаваме комисионните така, че нашите афилиейти да си получават парите максимално бързо. Също така, ще подготвяме периодични нюзлеттъри, ще предлагаме криейтиви, банери, продуктови фийдове и всичко, каквото ви бъде необходимо за да помогне да докарвате повече продажби от Вашия сайт. Ако искате нещо по-специфично – кажете ни, и ще видим, какво може да направим!

Banana.bg е бързо разрастващ се и обичан от клиентите бранд. Поставянето на наши линкове и банери ще добави ценност към Вашия сайт и ще ви позволи да получавате печалба, конвертирайки посетителите си в наши клиенти.

Не на последно място, ние сме много коректни и смятаме, че нашите партньори трябва да печелят добре, защото когато печелят те – печелим и ние!

Съвет:

· Избирайте релевантни за вашия сайт оферти и съдържание, което смятате, че ще е привлекателно за Вашата целева аудитория, било то луксозни предмети за интериор и декорация, традиционни български подаръци за чужденци, оригинални аксесоари за готвене и сервиране, съвременни джаджи като очила за виртуална реалност, декоративни предмети и статуетки, детски играчки и карнавални костюми, бижута, столчета за кола и детски колички и др. от асортимента ни. По този начин, е по-вероятно хората да кликват върху линковете!

Уверете се, че линковете работят добре. Вие ще имате повече продажби, ако линковете сочат към релевантна част от сайта на Banana.bg

Налични продуктови категории в онлайн магазина banana.bg
  • IT & Mobile
  • Fashion
  • Спорт и спортни артикули
  • Подаръци
  • Електроуреди
  • Здраве и красота
  • Бебета, деца и играчки
  • Дом, градина и инстументи