Използваме бисквитки. Ако продължиш да разглеждаш този уебсайт, ти се съгласяваш с политиката ни за използване нa бисквитки. Научи повече тук. Затвори
 
Оферта за афилиейт програма bilet.bg
bilet.bg
Категория рекламодател: Услуги
Предлагани комисионни:
Продажба: 3.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://bilet.bg

 "БИЛЕТ БГ е всеобхватно white label решение за продажба на билети, което позволява на организаторите на събития да достигнат до своите клиенти, където и да са.

 

Без значение дали сте Организатор, Артист , Клуб или нещо „по средата“, ние можем да Ви помогнем да организирате забележителни кампании с фокус върху оптимизиране на разходите и увеличаване на печалбата Ви.

 

Накратко БИЛЕТ БГ Ви дава възможност да пуснете събитието си в продажба в рамките на няколко часа, предоставя разнообразни и достъпни методи на плащане, възможност за продажба от собствения ви сайт или facebook страница. Разполагате с личен акаунт мениджър в системата ни, от който имате възможност да следите статистика в реално време, както и сами да качвате и редактирате цялата информация, която се отнася до Вашето събитие.

 

Помагаме Ви с ATL реклама и се възползвате от преферциални топ цени за външна реклама(от всякакъв тип). Възможност за осигуряване на персонал за Вашето събитие.

 

 

И това не е всичко!

 

Стани Афилиат на БИЛЕТ БГ чрез Profitshare мрежата и препоръчвай нашите услуги, за да печелиш пари от продажбите, за които допринасяш!Чрез Profitshare мрежата ти прeдоставяме на разположение ефикасни и разнообразни промоционални инструменти. За повече информация, моля позвънете на 0887 333 112 или ни изпратете Вашето запитване на info@bilet.bg или help@bilet.bg.

Налични продуктови категории в онлайн магазина bilet.bg
  • Услуги
Последните кампании с оферти и намаления на bilet.bg
CPS
Sea Star Festiva -Купи 5 на цената на 4 билета Link bilet.bg
 
CPS
EXIT FESTIVAL 2019 - 3% Link bilet.bg
 
CPS
Рап боговете Wu-Tang Clan добавят Sea Star Festival сред 12-те им шоута в Европа! Link bilet.bg
 
CPS
Exit Festival 2019- Нови цени на билетите от 12.04.2019г Link bilet.bg