Оферта за афилиейт програма dressyou.b..
Този рекламодател вече не е активен
dressyou.bg
Категория рекламодател: Мода
Предлагани комисионни:
Продажба: 12.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://www.dressyou.bg/

Печели пари онлайн и успей с DressYou.bg!

Магазин DressYou е бързоразвиваща се онлайн платформа за продажба на дрехи и аксесоари втора употреба. Интернет магазинът се реализира, следвайки световните тенденции за пазаруване директно от дома и е създаден от екип, който присъства на българския second hand пазар над 20г. Базата за импорт, експорт и сортиране по качество на дрехите е с мощности от няколко стотин тона текстил месечно и е една от най-големите в бранша. В нея се извършва селекция и подбор на артикулите от професионален екип, специално обучен за окачествяване на текстилни изделия.

Колекцията, предлагана в магазина, включва подбрани висококачествени маркови дрехи и аксесоари, с доказан произход от Западна Европа, както и специална outlet категория. От създаването си през ноември 2015,  брандът DressYou се утвърждава на пазара с лоялната си политика, добрите цени и промоционалните кампании.  В интернет магазина превръщаме пазаруването в забавление. В него предлагаме не само дрехи и аксесоари на достъпни цени за цялото семейство, но и приятно изживяване и удоволствие от самия процес. Организираме за  гостите на магазина игри, награди и изненади. Благодарение на симпатиите на все повече клиенти, онлайн магазинът бележи постоянен растеж и се стреми максимално да доразвива потенциала си и да удовлетворява оптимално нуждите на всеки един от клиентите си.

В момента дрехите втора ръка са хит и търговията с тях преживява истинско прераждане с нов имидж. Благодарение на професионалния подход в предлагането им и удобството на онлайн пазаруването, настоящите и бъдещите ни клиенти могат да бъдат по-близо до любимите си марки 24 часа в денонощието от уюта на дома.

 

DressYou предлага да станеш Афилиат чрез мрежата Profitshare, което ще ти позволи да печелиш пари от продажбите на наши продукти.

 

Мрежата Profitshare предоставя различни видове инструменти за промотиране, с които може да печелиш повече пари реализираш приход при всяко използване, като прилагаш разработени печеливши стратегии. Освен всичко, можеш да спечелиш 12% комисионна от продажбите на наши продукти.

 

 Стани част от екипа на DressYou!

 

Налични продуктови категории в онлайн магазина dressyou.bg
  • Fashion
  • Бебета, деца и играчки