Използваме бисквитки. Ако продължиш да разглеждаш този уебсайт, ти се съгласяваш с политиката ни за използване нa бисквитки. Научи повече тук. Затвори
 
Оферта за афилиейт програма homemarket..
Този рекламодател вече не е активен
homemarket.bg
Категория рекламодател: Дом и градина
Предлагани комисионни:
Продажба: 7.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: http://homemarket.bg/

Homemarket – пазаруваш умно, харчиш разумно!

Пазаруването онлайн, особено когато става въпрос за мебели, е истинско улеснение за клиентите, които могат спокойно да разгледат всички предлагани модели, да сравнят техните цени и характеристики без да е необходимо да излизат от дома си. За да бъде спестено времето на всеки, Homemarket предлага голямо разнообразие от мебели и то само на един клик разстояние. Богатият асортимент е предпоставка желаните мебели да бъдат намерени бързо и без да се налага да се посещават множество сайтове.

 

Най-новите и най-продаваните модели, както и тези, от които има налични последни бройки, са леснодостъпни и отделени в отделна секция на начална страница, което улеснява потребителите, които биха желали да се възползват от предлаганите промоции или последните новости в света на мебелите.

 

Предложенията във всяка една категория са разделени на подкатегории, което прави пазаруването по-бързо и лесно. За дневната,  една от най-важните части на дома, се предлага голямо разнообразие от TV-шкафове, бар столове, мека мебел и холни маси. Моделите са съобразени с разнообразието от вкусове и специфични предпочитания на всеки един клиент. Тези, които обичат изчистените класически форми, ще открият подходящи мебели, но същото важи и за тези, които залагат на модерния дизайн или ярките цветове да бъдат акцент в интериора.

 

Мястото за почивка е може би това, с което никой клиент не би направил компромис. Неслучайно изборът за спалнята е толкова голям – възглавници, матраци, подматрачни рамки, аксесоари, легла, спално бельо и др. Независимо дали става въпрос за цвят, размер или цена – всеки един вкус може да бъде удовлетворен.

 

Всяка трапезария има нужда от трапезарни маси и столове – в тази категория се предлагат различни комбинации и стилове. Материалите, от които са изработени те, могат да бъдат лесно съчетани с всеки интериор: стъкло, дърво, пластмаса, метал в различни оригинални или класически комбинации.

 

Не са пропуснати и мебелите, които търпят най-честа смяна заради бързата си амортизация – тези за детската стая и за офиса. За тази, както и за другите категории, е предвидена опция за подреждане на продуктите в ценови категории, което прави пазаруването, при точно определена за целта сума, още по-лесно.

 

Една от най-често срещаните ситуации, в които изпада всеки когато купува мебели, е свързана с количеството. Обикновено обзавеждането на нов апартамент или офис изисква покупка на повече продукти. А дори когато става въпрос за освежаване, е налице същият проблем – новата мебел не винаги се съчетава добре с останалите стари такива, което често е причина за желание за закупуване на пълен комплект. Екипът на Homemarket изпреварва желанията на своите клиенти и винаги е една крачка преди тях – именно затова се стараем да поддържаме едни от най-ниските цени в България. Това позволява на вас – да пазарувате с усмивка, а на нас – да сбъдваме мечтите ви за нов модерен и красив дом или офис!

 

Налични продуктови категории в онлайн магазина homemarket.bg
  • Дом, градина и инстументи