Оферта за афилиейт програма katonovi.c..
Този рекламодател вече не е активен
katonovi.com
Категория рекламодател: Мода
Предлагани комисионни:
Продажба: 10.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://www.katonovi.com

Научи как може да печелиш пари и да имаш успеха на KatoNovi.com! 

 

Най-големият онлайн магазин за нови и употребявани дрехи KatoNovi печели всяка една седмица по приблизително 2000 нови доволни клиенти в България благодарение на развитата си печеливша комбинация от предлагани най-ниски цени и най-бързо обслужване. 

 

От както сайтът е пуснат в мрежата той бързо придобива популярност, поради достъпните си цени, която се изразява в заемането му на голям процент от всички продажби онлайн на дрехи втора употреба. 

 

Фирмата бързо увeличава своя персонал, стараейки се да предостави завидно ниво на обслужване и бързина в доставянето на поръчки в рамките на един до два работни дни. Целият екип се старае с всички сили да помогне на клиентите при взимането на решения, като отделят време на всеки един персонално с цел подобряване на услугата. 

 

Научавайки всички тези позитиви за сайта и разбирайки за всички положителни коментари от клиенти, KatoNovi предлага да станете Афилиат чрез мрежата Profitshare, което ще ви позволи да печелите пари като продавате наши продукти. 

 

Мрежата Profitshare предоставя различни видове инструменти за промотиране, с които може да спечелите повече пари при всяко тяхно използване като прилагате желани от вас печеливши стратегии. Освен всичко може да спечелите още 10% комисионна когато препращате посещения. 

 

Стани част от големия ни екип с katonovi.com!

Налични продуктови категории в онлайн магазина katonovi.com
  • IT & Mobile
  • Fashion
  • Спорт и спортни артикули
  • Електроуреди
  • Здраве и красота
  • Бебета, деца и играчки
  • Дом, градина и инстументи