Оферта за афилиейт програма kidso.bg
Този рекламодател вече не е активен
kidso.bg
Категория рекламодател: Бебета, деца и играчки
Предлагани комисионни:
Продажба: 5.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://kidso.bg/

 

Да осигурим всичко нужно за родителите и децата е най-важната ни мисия.

Нашият бранд Kidso (Всичко за детето 0-14 год.) е създаден с идеята да дадем на родителите място, където могат да намерят всичко, от което се нуждае тяхното дете – дрехи, обувки, пелени, принадлежности за бебето, колички, столчета за кола, играчки и много други.

 

Ние вярваме, че детството е празник, който отбелязваме всеки ден, вдъхновени от щастието, което децата внасят в живота ни. Ето защо подкрепяме родителите във всяка стъпка от това приключение, като се грижим за всеки детайл, за да може те да се съсредоточат върху това, което наистина има значение. 

 

Марката Kidso.bg е вече позната на голяма част от хората както от телевизионния екран, от магазина ни в гр.София и разбира се онлайн магазина.

 

Продуктите, които предлагаме в магазина са с доказано качество на световни и български производители. Грижим се за здравето на децата и спокойствието на родителите и затова всеки продукт в магазина има сертификат за безопасност.

 

В допълнение поддържаме над 250 000 артикула на склад, доставката ни е до 2 работни дни и е безплатна за поръчки над 49 лв. ( до 30 кг.). Предлагаме и безплатно връщане при замяна за срок от 30 календарни дни.

 

И това са само част от причините да се присъедините към нашия афилиейт екип.