Използваме бисквитки. Ако продължиш да разглеждаш този уебсайт, ти се съгласяваш с политиката ни за използване нa бисквитки. Научи повече тук. Затвори
 
Оферта за афилиейт програма kozelat.co..
Този рекламодател вече не е активен
kozelat.com
Категория рекламодател: IT&C
Предлагани комисионни:
Продажба: 5.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://kozelat.com/

Печели пари онлайн с Kozelat.com!

Онлайн магазинът за обновена маркова компютърна техника и аксесоари Kozelat.com стартира през 2014 г. Една от причините да отворим онлайн магазина е подценяването на обновения хардуер от Европа на българския пазар.

Ние се стремим да ти предложим качествена функционална техника (лаптопи, компютри, монитори, принтъри, части и аксесоари) на много достъпна цена. При фабрично обновената техника втора употреба за всяка бройка продукт се провежда серия от тестове. Сега е моментът да бъдеш нещо повече от наш клиент, стани наш партньот чрез мрежата на Profitshare и пропоръчвай нашите продукти, за да печелиш пари от продажбите, за които допринасяш.

Чрез мрежата Profitshare ти прeдоставяме на разположение ефикасни и разнообразни промоционални инструменти. Ефикасни са, защото можеш да увеличиш шансовете си за печалба всеки път, когато ги използваш. Разнообразни са, защото разполагаш със свободата да ги прилагаш до най-сложните промоционални стратегии.

Освен промоционалните инструменти, уебсайтът Kozelat.com е винаги оптимизиран към покупки от страна на клиените. Всяко посещение, което препращаш промотирайки, се оценява от Kozelat.com и ти носи възможност за комисионни от 5%

Нашите продукти се предлагат само онлайн — да създадем стационарна търговска мрежа означава да оскъпим продуктите. За да поддържаме възможно най-ниските цени, оперираме изцяло в интернет.

Нашият екип се състои от висококвалифицирани специалисти, които добре познават продуктите и могат да  консултират всеки клиент относно избор на компютър, лаптоп, монитор или друга техника, която максимално добре да отговаря на нужди и изисквания като технически параметри и ценови диапазон. 

Предлагаме нови възможности за чести печалби както чрез регулярни промоции и кампании, така и чрез състезания и бонуси за ефективност.

Налични продуктови категории в онлайн магазина kozelat.com
  • IT & Mobile