Оферта за афилиейт програма mishkish.c..
Този рекламодател вече не е активен
mishkish.com
Категория рекламодател: Бебета, деца и играчки
Предлагани комисионни:
Продажба: 8.00%
Срок за комисионни: 60 дни
URL рекламодател: https://mishkish.com/

Онлайн магазинът Миш Киш е проект, замислен и създаден от Бойка Михайлова и Ангел Милев - единият медиен специалист, другият проектен консултант, и двамата родители на малката Миша. Мисията на Миш Киш и основна причина за съществуването му e да предлага висококачествени, предимно ръчно изработени продукти, създадени от сертифицирани, безопасни материали, на достъпни цени, за бебета и деца през първите години от живота им.

 

Колекцията от бебешки буйки МишКиш са изработени от 100% висококачествена естествена кожа, със сертифицирани за безвредност бои и багрила. Нежно подкрепят малките крачета в първите им стъпки и естествено подпомагат прохождането. Освен това са със страхотен дизайн! Материалите, използвани в производството им, са сертифицирани от независима лаборатория според изискванията на Европейския стандарт за безопасност на детски стоки и играчки.

 

Селекцията в МишКиш е изградена около едно основно правило: не ви предлагаме нищо, което не бихме предложили на собственото ни дете. Затова, наред с всички местни и европейски сертификати за безопасност, които продуктите тук покриват, те са изпробвани, проверени и одобрени от 2-годишната ни дъщеря Миша.

Искрено се надяваме предложенията на Миш Киш да внесат в ежедневието ви искрата, уюта и доброто настроение, с които са подбрани и представени от нас. 

 

 

Налични продуктови категории в онлайн магазина mishkish.com
  • Бебета, деца и играчки