Използваме бисквитки. Ако продължиш да разглеждаш този уебсайт, ти се съгласяваш с политиката ни за използване нa бисквитки. Научи повече тук. Затвори
 
Оферта за афилиейт програма pic.bg
Този рекламодател вече не е активен
pic.bg
Категория рекламодател: Retail
Предлагани комисионни:
Продажба: 3.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: http://www.pic.bg

PIC computer е регистрирана през 1991 г. Дейността на фирмата е специализирана в областите:


- информационни технологии;
- охранителна техника;
- контрол на достъп;
- софтуерни продукти.

 

От 1999 г. работи под търговската марка PIC. За повече от 15 години в компютърния бизнес, успяхме благодарение на вас да разберем, че за нашите клиенти не са важни само промо цените, големите подаръци, марките лаптопи или огромното разнообразие от различни геймърски, офис или за дома компютри, таблети, монитори, принтери, компоненти и аксесоари.

 

Фирмата е доставчик и разпространител на над 1500 компонента и консумативи в областта на компютърната и охранителна техника. Има дългогодишни отношения с над 20 фирми доставчици, с които я свързва коректно партньорство, в резултат на което е придобила множество сертификати и отличия - Dell Preferred Partner, Microsoft Preferred Partner, IBM Business Partner, Intel Product Integrator, Cisco Select Certified Partner, Acer Partner, Xerox Partner, Fujitsu - Siemens partner, ОТОРИЗИРАН ДИЛЪР Asus, Benq, HP Silver Partner, Lenovo Partner, LG, Toshiba и много други.

Разбрахме, че е важно обслужването от първия досег с клиента, през целия период на гаранцията до извънгаранционния сервиз, ремонт и поддръжката на продуктите. Затова смело може да заявим ние сме ПИК компютър и „Никой не Ви дава повече от нас!

Чрез мрежата на Profitshare.bg всеки афилиейт ще може да се възползва от комисионни в размер на 3% от генерираните продажби.

Налични продуктови категории в онлайн магазина pic.bg
  • IT & Mobile