Оферта за афилиейт програма smartdevic..
smartdevices.bg
Категория рекламодател: IT&C
Предлагани комисионни:
Продажба: 7.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://smartdevices.bg

За Smart Devices.bg  


https://SmartDeviceS.bg е онлайн магазин специализиран в продажбата на интелигентни уреди и функционални модерни джаджи за смартфони (smart phones), за дома и ежедневието. Нашата цел е да предложим най-новите, най-интересните и хитови технологични продукти в сферата на умен дом (smart home) и свързани умни устройства (connected smart devices) – умни крушки с Bluetooth и WiFi свързаност с милиони цветове, интелигентни и икономични лед крушки с JBL тонколони и WiFi усилватели, led крушки с възможност за стрийминг (streaming) на музика, WiFi камера в лед крушка, интелигентни контакти и ключове за осветеление, универсални дистанционни централи - мозъкът на умният дом за управление на всички свързани уреди в дома и много други.         

Смарт аксесоари и Bluetooth устройства без кабели 


Предлагаме интересни и модерни смарт аксесоари за мобилни телефони – качествени самозалепващи се (sticky antigravity) калъфи протектори за смартфони, малки и удобни блутут (Bluetooth) напълно безжични (wireless) слушалки, подходящи за спорт и мобилност, хендсфри (handsfree) слушалки за разговори и музика, тракери против изгубване на ценни вещи и ключове, външни леки, мощни и портативни батерии за мобилни хора, изключително здрави и качествени кабели за зареждане на телефони и други мобилни устройства, топ актуалните магнитни конектори за зареждане на смартфони и много други полезни джаджи. 


Smart Devices: нашата цел   


Ние следим най-новите разработки в Kickstarter и Indiegogo, получили доверие и финансиране от хиляди привърженици на новите технологии, както и всички актуални тенденции в областта на умен дом (smart home) и свързани уреди (connected smart devices). Избираме за вас от различни точки на света най-интересните и приложими продукти за максимално удовлетворение и удобство. Вярваме, че всеки трябва да има възможност да се възползва от улесненията, предлагани от умните високотехнологични устройства и джаджи и се стремим да получите най-доброто – перфектно обслужване, качествени продукти, удовлетворение от използването им.

Налични продуктови категории в онлайн магазина smartdevices.bg
  • IT & Mobile