Оферта за афилиейт програма varriospor..
varriosport.bg
Категория рекламодател: Спорт
Предлагани комисионни:
Продажба: 5.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://www.varriosport.bg/

Varrio Sport – All Seasons Outdoor е спортен магазин за активни и щастливи хора, които харесват живота от истинската му, ярка, весела и красива страна. За тези, които обичат да са в бурните води на живота и прекарват сводното си време на вдъхновяващи места с приятели и семейство, а в останалото време - планират следващото приключение. 

 

 • Ако и Вие харесвате живота в динамика, спорта, пътуването и забавленията – сега  е момента да станете наш партньор и заедно да достигнем до нови висоти;
 • Ако се интересувате  и познавате живота на две, три или четири колела, по въздух и вятър, по сняг или вода – сега е момента да започнете да печелите от това, което харесвате и познавате;
 • Ако продажбите са в кръвта ви и Пролетта, Лятото, Есента и Зимата са Ви любимите сезони… Нека 5-я сезон да е този на доброто партньорство и успешни продажби;
 • Ако имате добре работещи медийни, социални, видео или други канали, ако сте блогър/влогър, атлет, треньор, спортист или просто човек с аудитория;

 

…значи имаме за какво да си поговорим! Станете наш партньор и ни предложете вашите канали и добри идеи за повече продажби - ще останете доволни!

 

varriosport.bg е екосистемата, която събира на едно място възможността да бъде избрана подходяща екипировка и аксесоари за любимия спорт и хоби, с полезна и важна информация.

 Нашите продукти са за масова, ежедневна употреба от активни пътуващи, спортуващи и здравословно мислещи потребители – все по-голяма част от обществото. Работим на винаги изгодни цени, с гаранция и сервиз на продуктите, а обслужването ни е на истински високо ниво /вижте отзивите за нас/.

 

Какво предлагаме?

 

За да изкачим върховете с Varrio Sport сме селектирали висококачествена спортна екипировка от световни марки, обувки и облекла за туризъм, трекинг, експедиции, оцеляване, бягане, фитнес, байк и много други, както и всичко от най-добрата спортна електроника, аксесоари, които ще улеснят живота и ще подобрят изживяването. Сред марките, които предлагаме са:

Гмурнете ли се в дълбоките води на Varrio Sport или релаксирайте на морското равнище, за които сме подготвили продукти за водни спортове – уиндсърф, кайтсърф, SUP, уейкборд, бодиборд, скимборд, ветроходство, водни забавления, красиви и атлетични облекла и джаджи на практични световни марки.

 

Живот на колела -  завъртете едно кръгче из нашите предложения за тротинетки, ролери, кънки, скейт и лонгборд  и всичко, което може да се търкаля в градска, планинска и природна среда.

 

Знаем, че това не стига! Не забравяме да уплътним и релаксиращите моменти с вдъхновяващи приключенски, биографични и откривателски книги и да  поглезим с натурални спортни храни и напитки, добавки и козметика и други здравословни продукти,  изложени в „библиотеката и салоните“ на Varrio Sport.

 

Най-важното за нас:

 • Varrio Sport е пълноправен член на BEA–Българска Е-Комерс Асоциация, част от E-commerce Europe и БСК
 • Във всички популярни платформи отзивите за нас и обслужването ни, създават брилянтна 5 звездна репутация на бранда./Google, Facebook, Пазарувай/
 • На разположение сме за лични и групови консултации/обучения за продукти и сектори продукти;
 • Ние сме амбициозна компания, работеща по най-високи стандарти– сигурен, доверен и коректен партньор за вас;
 • Гъвкави сме да осигурим на всеки афилиат персонални решения и маркетинг материали;
 • Отворени сме за реализиране на множество партньорски идеи;
 • Можете да станете наш посланик и търговец и да печелите добри пари заедно с нас;

 

Най-важното за Вас:

 

 • Мотивираща комисионна от 5% за всяка продажба, а за тези, които се справят най-добре специални награди и увеличена комисионна!
 • 30 дневен период на живот на бисквитките;
 • Неограничени възможности за Вас да създавате и реализирате разнообразни стратегии за реклама, използвайки възможните инструменти и функционалности на системата на Profitshare.
 • Ако сте невероятен търговец или имате разработена медия, блог, платформа или сте инфлуенсър, блогър/влогър с качествени последователи или просто сте фен на активния и вълнуващ живот сред природата – станете част от нашия отбор, нека печелим заедно!
 • Ако сте атлет, спортист, треньор или инструктор и имате своите фенове и аудитория, не пропускайте да увеличите доходите си като станете наш посланик.

С пожелания за вдъхновяващи мигове и звездни продажби чрез www.varriosport.bgи www.profitshare.bg!

Налични продуктови категории в онлайн магазина varriosport.bg
 • Спорт и спортни артикули