pazaruvai-lesno.bg
Оферта за афилиейт програма pazaruvai-..
Категория рекламодател: Retail Предлагани комисионни:
Продажба: 2.00% - 5.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://www.pazaruvai-lesno.bg/
Условия pazaruvai-lesno.bg

Електронният магазин Пазарувай Лесно стартира през м. май 2008 г., като продукт на марката Бон Апети. В първите години от съществуването си, магазинът поставя силен фокус върху кухнята, опирайки се на дългогодишните традиции на Бон Апети в областта на кулинарията (телевизионно кулинарно предаване, множество кулинарни книги и поредици, кулинарен интернет портал).

Пазарувай Лесно запазва изграденото с годините доверие и емоционална връзка с потребителите, като поддържа високи стандарти в предоставяната услуга.

Качествени стоки, коректност и отлично обслужване са принципите, които следваме, за да постигнем най-ценното – клиенти, които избират да се завръщат отново при нас.


Сега, чрез платформата на Profitshare, Ви прeдоставяме възможност да станете наши афилиати и да печелите допълнително, като промотирате нашите продукти и рекламни активности.


Ще имате на разположение разнообразни рекламни материали, създадени от нас и свързани с богата ни гама от продукти за дома и градината.

Всяко посещение, което препращате промотирайки ни, Ви дава възможност до получите комисион от 2 % до 5 %, в зависимост от категориите, в която попадат закупените продукти.

Налични продуктови категории в онлайн магазина pazaruvai-lesno.bg
  1. Авто, Мото и Застраховки
  2. Fashion
  3. Спорт и спортни артикули
  4. Електроуреди
  5. Здраве и красота
  1. Бебета, деца и играчки
  2. Хранителни продукти и напитки
  3. Зоомагазин
  4. Дом, градина и инстументи
  5. Книги, Музика и Филми