Използваме бисквитки. Ако продължиш да разглеждаш този уебсайт, ти се съгласяваш с политиката ни за използване нa бисквитки. Научи повече тук. Затвори
 
Оферта за афилиейт програма ballistic-..
Този рекламодател вече не е активен
ballistic-sport.com
Категория рекламодател: Мода
Предлагани комисионни:
Продажба: 7.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: http://www.ballistic-sport.com

Ballistic Sport Shop е онлайн магазин за спортни стоки - обувки, дрехи и аксесоари на световноизвестните брандове NIKE,ADIDAS  и CONVERSE.В нашия онлайн магазин ще откриете богато разнообразие от спортни обувки, маратонки, кецове, футболни обувки, стоножки, ботуши, якета, грейки, суичъри, блузи, тениски, спортни екипи, анцузи, панталони, шорти, спортни рокли, клинове, потници, поли, спортни чанти, сакове, раници, чорапи и много други. Всички предлагани от нас стоки са оригинални и с доказано качество.

 

Ние се целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.

 

Също така ние отделяме много време, за да Ви предложим най-добрите оферти. Така Вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

 

Сега, чрез платформата на Profitshare, Ви прeдоставяме възможност да станете наши афилиати и да печелите допълнително, като промотирате нашите продукти и рекламни активности. Всеки афилиейт ще може да се възползва от комисионни в размер на 7% от генерираните продажби със срок на действие от 30 дни.