Оферта за афилиейт програма mebelino.b..
Този рекламодател вече не е активен
mebelino.bg
Категория рекламодател: Дом и градина
Предлагани комисионни:
Продажба: 2.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://mebelino.bg

Mebelino.bg e един от най-големите и бързо развиващи се онлайн магазини за обзавеждане в България.

 

В електронния магазин Mebelino.bg се предлагат произведени в България мебели за дневна, спалня, кухня, офис, баня и градина, разделени удобно в категории и под категории. 

 

В Мебелино ще намерите разнообразие от холни и трапезни маси, кухненски и бар столове, кухненски комплекти, шкафове, секции, витрини, мека мебел, спални комплекти, огледала и нощни шкафчета, легла и матраци, скринове и гардероби, детски комплекти и компютърни бюра, портманто комплекти, огледала и закачалки, комплекти за баня, невероятни градински мебели и всичко от което вашия дом се нуждае, за да стане едно красиво и уютно място.

 

Магазинът предлага бърза и удобна доставка за цялата страна, ежеседмично обновява продуктовия си каталог спрямо нуждите на клиентите си и постоянно провежда промоционални кампании.

 

Чрез мрежата на Profitshare.bg всеки афилиейт ще може да се възползва от комисионни в размер на 2% от генерираните продажби със срок на действие от 30 дни. Регулярно ще се обновяват банерите и графичните инструменти за промотиране на нашите продукти.

Налични продуктови категории в онлайн магазина mebelino.bg
  • Електроуреди
  • Дом, градина и инстументи