Оферта за афилиейт програма tonik.info
Този рекламодател вече не е активен
tonik.info
Категория рекламодател: Здраве и лична грижа
Предлагани комисионни:
Продажба: 9.00%
Срок за комисионни: 45 дни
URL рекламодател: https://tonik.info

Печели пари онлайн със здравословните продукти на Биотика 1961! 

Ние сме бързо развираща се компания – производител и търговец на хранителни добавки за подкрепа на здравето. За нас здравето е основен ключ към щастлив и пълноценен живот. Политиката ни е фокусирана изцяло към иновативните подходи в съвременната фитотерапия.

Ние печелим своите клиенти от цял свят, благодарение на високата ефективност на продуктите ни, стимулиращото им действие върху човешкия организъм и липсващите странични ефекти. Наши партньори са международни компании, с дългогодишен опит и доказан професионализъм. За капсулиране на субстанциите, ние се доверяваме на професионализма на фармацевтичния гигант –заводите Capsugel в Colmar, Франция. Capsugel е основана в САЩ през 1895 г. И има богат опит в производството на капсули.

 

Нашата мисия: Да помагаме на хората по пътя към здравословния живот. Ние вярваме, че човек винаги може да подобри здравословното си състояние и дa постигне повече, когато неговото тяло е здраво и силно. Продуктите, които предлагаме са лично ползвани и изпитани от нашия екип, така можем да бъдем сигурни в тяхното действие и да предложим компетентно мнение, базирано да информираност и личен опит.

 

Стани Афилиат на Биотика 1961 чрез Profitshare мрежата и препоръчвай нашите продукти, за да печелиш пари от продажбите, за които допринасяш.  Богатото ни разнообразие от продукти, високото качество и широкота разпознаваемост са гаранция за сигурни продажби за теб!

 

Налични продуктови категории в онлайн магазина tonik.info
  • Здраве и красота