Оферта за афилиейт програма boxair.bg/
Този рекламодател вече не е активен
boxair.bg/
Категория рекламодател: Мода
Предлагани комисионни:
Продажба: 15.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://www.boxair.bg/

Промотирай  BOXAIR и печели пари онлайн!

 

 

Какво е BOXAIR?

 

 

Boxair  е иновативно бельо,  създадено с грижа за мъжката интимна хигиена и репродуктивна сила.
Патентована структура от предпазна платка и странични мембрани, както и високият клас текстил, от който е изработен,  възпроизвеждат полезният му ефект, а именно - да предпазва  интимната зона от прегряване и прекомерно изпотяване.
Boxair  е разработен и патентован в България, продукт е на съвместна работа с водещи физиолози, анатоми, и андролози.

 

Има много видове дишащо бельо на пазара. Защо BOXAIR е различен?

 

Отвън Boxair е просто бельо с интересен дизайн.
Но отвътре Boxair е иновативен продукт с несравними  ползи за мъжкото интимно здраве.
Бельото е не само удобно и стилно, но и с изразена функционалност -  превенция и грижа за репродуктивното и сексуално здраве на мъжете.
Какво прави Boxair уникален ?  Това е фронталната предпазната платка, съставена от мрежата от нанокристали и страничните бамбукови мембрани. Тя предотвратява както претоплянето, така и изпотяването в интимната зона, а оттук и възможността за развитие на бактерии, гъбички, кожни раздразнения или възпаления.

 

Кой трябва да носи BOXAIR?

 

Boxair е оптималният избор на бельо за всички съвременни мъже, които имат отношение към здравето си. Особено е препоръчителен за мъжете, които тренират интензивно или са изложени на физическо натоварване, както и тези,  които работят в условия на висока температура и  влажност.
Boxair е подходящ и за мъже, които имат уседнал начин на живот или професия, свързана с продължително седене, тъй като то също е предпоставка за загряване и изпотяване в интимната област.

 

Защо BOXAIR е най-добрият избор за един мъж?• Boxair е с уникална структура, която оптимизира терморегулацията на интимната област, като намаля общата температура с до 2°C (в сравнение с друго бельо)
• Boxair действат като естествен антиперспирант - намаляват потенето, като отвеждат влагата на повърхността на предпазната платка.
• Boxair е с висока UV защита – текстилът не пропуска ултравиолетовите лъчи и предпазва  от прегряване.
• Boxair е комбинация от висококачествени материи, който не предизвикват алергии и възпрепятстват развитието на микроби и бактерии.

 

 

 А  защо да Вие да изберете да промотирате Boxair:

 

 

* Марката / продуктът няма аналог !

* Широк диапазон на позициониране на продукта с оглед здравословните му предимства.

* Предлагаме добра комисиона.

 

 

Станете наш афилиейт партньор и за всяка продажба печелете по 15% комисиона, а периодът на живот на бисквитките е 30 дни. 

 

 

Комисиона се заплаща за реализираните продажби, в резултат на вашата реклама. Плащането се извършва ежемесечно, съгласно правилата на ProfitShare.bg.

 

 

 Присъединете се към нашата афилиейт програма и печелете онлайн!

Налични продуктови категории в онлайн магазина boxair.bg/
  • Fashion