Оферта за афилиейт програма kinderland..
kinderland.bg/
Категория рекламодател: Бебета, деца и играчки
Предлагани комисионни:
Продажба: 10.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://www.kinderland.bg/

 

Kinderland e най-голямата българска компания за детски облекла и аксесоари. Благодарение на нашите партньори /така в Kinderland наричаме нашите служители/ и тяхната ангажираност компанията се развива динамично в продължение на повече от 19 години. Да осигурим на всички деца най-качествените облекла на конкурентни цени подобрявайки условията на труд в компанията е целта, която ни обединява.


Всички ние в Киндерланд споделяме една обща страст - постоянно да надхвърляме очакванията на нашите клиенти. Силно вярваме че ИЗКЛЮЧИТЕЛНОТО КЛИЕНТСКО ОБСЛУЖВАНЕ е единствения източник на дългосрочен успех.
Сега е твоят шанс да бъдеш нещо повече от клиент на Kinderland. Стани Афилиат на Kinderland чрез Profitshare мрежата и препоръчвай нашите продукти, за да печелиш пари от продажбите, за които допринасяш.

 

Обслужването в онлайн магазина ни, което е за пример, разнообразието на продуктите, качеството им, както и многото доволни клиенти /над 120 000 редовни клиенти с карта Kinderland Club/ са най-важните активи, на които можеш да се базираш като афилиат.

 

Налични продуктови категории в онлайн магазина kinderland.bg/
  • Fashion
  • Бебета, деца и играчки