Оферта за афилиейт програма parfimo.bg
Този рекламодател вече не е активен
parfimo.bg
Категория рекламодател: Козметика
Предлагани комисионни:
Продажба: 6.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: http://www.parfimo.bg

Parfimo.bg е най-големият вносител и онлайн търговец на качествени парфюми и козметика в България. 
Представител на един от най-големите онлайн търговци на оригинални парфюми и козметика в Централна Европа. 

 

Интернет магазинът предлага маркови оригинални продукти в наличност на конкурентни цени. Сайтът е лесен и удобен за ориентиране за крайния потребител. Над 438 000 оригинални продукта в наличност в нашите складове и готови за доставка. Нашите складове зареждат стотици магазини, бутици, търговци на едро и дребно, търговски центрове и по- малки складове в цяла Европа.

 

В момента има офиси в доста европейски страни, а вече и в България, и продължава да развива своята експанзивна стратегия и на други пазари – новооткритите офиси в Америка и Украйна са доказателство за това. Фирмата стъпи успешно на американския пазар с качеството на продуктите, които предлага, доброто обслужване и ниските си конкурентни цени.

 

Високата конкуренция на този пазар не е повод за притеснение за фирмата, защото тя има собствена формула за поддържане на успех. Мащабите на фирмата и пазарите, на които работи гарантират предлагането само и единствено на оригинални маркови парфюми и козметични продукти, които се набавят директно от производителите и парфюмерийните къщи. 

 

Както знаете парфюмите и козметиката са бързо оборотни стоки, които се продават с голямо текучество. Резултатите, които постигаме с други афилиейт партньори в други страни са изключително добри и ползотворни и за двете страни- голям брой ежедневни поръчки, които носят нужните активи на нас и нашите активни афилиейт партьори във вид на изключително добри комисионни. 


Parfimo.bg си партнира с големи фирми в Централна Европа – доставчици на продукти, както и сътрудничи в различни търговски проекти.

Налични продуктови категории в онлайн магазина parfimo.bg
  • Fashion
  • Здраве и красота