Оферта за афилиейт програма prestigefa..
Този рекламодател вече не е активен
prestigefashion.bg
Категория рекламодател: Мода
Предлагани комисионни:
Продажба: 10.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://prestigefashion.bg/

Открийте, облечете и обуйте своето страхотно аз! Облечете чара си в Престиж!

 

Дрехите и обувките са отражение на Вашите чар и настроение. Трябва да имат излъчване, да са удобни и да пасват на плановете ви – да лъхат на специфичния ви престиж.

Посетете магазините за дрехи и обувки на Престиж ЕООД – облечете и обуйте настроението, което приляга на момента. И обгърнете чара си в престиж! Основна цел на Престиж ЕООД е да поддържаме асортимент от дрехи и обувки, които ви прилягат и подчертават финеса ви –винаги и във всяка ситуация!

А така се гради престиж – собствен почерк, подчертаван във всяка ситуация.  Това е движещата концепция на Престиж ЕООД – Доказани във времето!

Открийте и облечете своето страхотно аз! 

За всеки има по нещо! Правим ЕЖЕСЕДМИЧНИ ЗАРЕЖДАНИЯ на всички дрехи, обувки и аксесоари в магазините ни и улавяме и най-фината промяна в настроенията и модните тенденции.

Стараем се да сме в час с всяко настроение и първи да чуваме всеки писък на модата, превръщайки го в атрактивно предложение.

 

ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО СПЕЦИАЛНО И СУПЕР АКТУАЛНО!

По-конкретно, от Престиж ЕООД може да закупите:

  • Разнообразни дамски и мъжки дрехи за ежедневна употреба – поли, панталони, дънки, блузи, суичъри, спортни екипи във всякакви размери и кройки.

     Съобразяваме се изцяло с тенденциите. Можете да сте fashion с лъчезарни летни панталони, да носите ефирно “усмихната” дамска рокля, или да излъчвате стил с шикозни панталони.

  • Официални дрехи – луксозни рокли, панталони и сака, с които подчертавате вашият финес на изтънчени събития, отново в разнообразие от размери и кройки.
  • Обувки – всякакви номера и модели дамски, мъжки и детски обувки. Предлагаме както официални, така и спортни обувки.
  • Сандали – вземете от нас свежи сандали, пасващи точно на вашето стъпало.
  • Аксесоари – всякакви чанти, портмонета, колани, чието разнообразие гарантира, че с чар и финес ще се впишат във всяка визия.

Станете наш афилиейт партньор чрез платформата Profitshare и печелете онлайн!

Налични продуктови категории в онлайн магазина prestigefashion.bg
  • Fashion
  • Електроуреди
  • Бебета, деца и играчки