Оферта за афилиейт програма rockshop.b..
Този рекламодател вече не е активен
rockshop.bg
Категория рекламодател: Дом и градина
Предлагани комисионни:
Продажба: 12.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://rockshop.bg

Идеята на Rockshop.bg, е да представи на българския пазар интересни, иновативни и стойностни стоки за дома, както и аксесоари като портфейли, часовници и др. Към момента всички стоките внасяме лично от проверени и дългогодишни партньори почти изцяло от Европа. Предлагаме не евтините китайски ментета и боклуци от най-ниско качество, а маркови стоки. В по-голямата си част производството в глобален мащаб е изнесено в Китай, но има голяма разлика дали продукта е произведен за западния пазар и за фирмата, която е измислила дизайна и продукта или е просто копие за жълти стотинки. Това се отразява и във функцията и в материалите на продукта. Следим всекидневно чуждия пазар и различни информационни платформи за да търсим интересни неща. Стараем се да предлагаме стоки, които не се предлагат на друго място в България.

 

Само оригинални стоки

 

В нашият магазин наблягаме на няколко основни продуктови линии. Това са продуктите за кухня на Drosselmeyer Швеция, като акцента е на тяхната орехотрошачка, която е след време ще стане нов старт при орехотрошачките. Представяме и продуктите на Friedrich Германия и CorkOr Португалия, които произвеждат качествени мъжки и дамски портмонета с rfid защита за карти. При нас ще намерите и продуктите на ThumbsUp, които са най-популярни със своите забавни чаши. Също интересен представител на забавните чаши са продуктите на CreatureCup, които произвеждат чаши с 3D изненади вътре в тях.

 

Може да разчитате на нас

 

Печалбата не е всичко за нас. Ние искаме да се забавляваме и да ни е приятно, затова ще се опитаме да направим цялото ви преживяване от контакта с нас безпроблемно. Ние няма да сме сърдитата лелка или чичко, които ви се карат по телефона и не ви отговарят на мейлите. Ние няма да се полакомим за 5лв и да не ви признаем гаранцията. Много се надяваме, обаче и вие да се държите човешки с нас. Каквото и да се случи бъдете спокойни, че няма да бъдете ощетени, запазете спокойствие и ни пишете. Понякога ще се забавим с отговора заради малкия размер на фирмата ни, но отговор винаги ще има.

 

Нашата мечта

 

Бихме искали от 2019 г. да почнем да инвестираме част от печалбите във производство на стоки от България по наша поръчка, които да допълнят предлаганият асортимент, а защо не и да го заменят напълно е един момент.