Оферта за афилиейт програма sim.bg
Този рекламодател вече не е активен
sim.bg
Категория рекламодател: IT&C
Предлагани комисионни:
Продажба: 3%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://www.sim.bg/

Печели заедно с Sim.bg пари онлайн!

Sim.bg е онлайн магазин от над 4 години и половина на Българския пазар.

За това време сайта има десетки хиляди клиенти до 2015 година.

Сайтът  е доказал позицията и качеството си пред хиляди доволни клиенти, които се връщат и купуват отново от нас. Всичко това е благодарение на качественото и бързо обслужване.

Нашата цел е да постигнем най-доброто обслужване на клиентите ни, отлични цени и бързи доставки.

Също така, отделяме много време, за да ви предложим най-добрите оферти. Така вие, нашите клиенти, може да се възползвате от най-доброто на пазара.

Sim.bg е директен и единствен вносител на някои мобилни телефони с 2 сим карти , както и аксесоари за най-популярните телефони. Общия брои продукти в магазина е над 40 000 хиляди.

При нас има за всеки по нещо – от най-евтиния калъф за клиент който не е претенциозен и иска просто да защити телефона си за най-ниска цена , до луксозни маркови калъфи за клиенти с класа и стил

Марката Sim.bg е известна сред голяма част от интернет посетители, но ти можеш да я направиш още по разпознаваема чрез твоя сайт, Facebook страница или чрез друг метод. При докаран добър трафик на сайта гарантирано ще получиш покупки от посетителите, а за теб остава една от най-голямата комисионна за тази сфера – Аксесоари (15%)  и Мобилни Телефони (8%)