Оферта за афилиейт програма stepbystep..
stepbystep-bg.com
Категория рекламодател: Здраве и лична грижа
Предлагани комисионни:
Продажба: 20.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: http://www.stepbystep-bg.com

Пръсъедини се към нашия успех и усилията ни да помогнем на хората да бъдат здрави и печели пари онлайн! 

Водени от желанието да помогнем на хората да постигнат трайна промяна в живота си по отношение на възстановяване и запазване на своето здраве, ние си поставихме за цел да изградим една опростена, стройна система. В нея сме използвали както дългогодишния си опит, така и знанията си по Аюрведа, Традиционната Китайска медицина, българската народна медицина, също и модерните постижения на съвременната наука и по-специално новото направление Нутрициология.

В здравен център Стъпка по стъпка” предлагаме на хората възможността да променят качествено начина си на живот и да подобрят здравословното си състояние без да гладуват, да страдат или да се претоварват физически.

С елементарни здравословни навици, подходящи за всяка възраст и ежедневие, човек лесно може да помогне на тялото си да се чувства живо, тонизирано и леко.

Целта на нашия екип е всеки участник да разбере как с минимални промени в начина си на живот може да възстанови равновесието в организма, защото малките промени водят до ГОЛЕМИ резултати!

Програмата е 7 дневна и е насочена към постигане на трайни резултати чрез хидратиране на организма, разграждане на мазнини, детоксикация и създаване на нови навици.

Налични продуктови категории в онлайн магазина stepbystep-bg.com
  • Услуги