Оферта за афилиейт програма vodo.bg
Този рекламодател вече не е активен
vodo.bg
Категория рекламодател: Мода
Предлагани комисионни:
Продажба: 10.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://vodo.bg/

Ако модата е твоето призвание, продавай заедно с VODO

Vodo вече години наред се утвърждава на онлайн пазара в България с дамска, мъжка и детска мода. От две години продължаваме нашето развитие към Румъния и държави от западна Европа.

Нашата основна концепция е да предлагаме артикули от ниския и средния ценови клас в три категории- обувки, дрехи, аксесоари. Всяка седмица нашата продуктова гама се обновява, което кара потребителите да се връщат при нас за нови покупки. Продукция се държи в складови наличности и при поръчка доставяме продукта в рамките на 1 работен ден.

 

Със Profitshare ще имате възможност да използвате различни инструменти и тактики, които ще увеличат шансовете ви за печалба, получавайки висок процент комисионна.

 

Ние от Vodo работим постоянно за подобряване и увеличаване към положително потребителско изживяване в нашия онлайн магазин, което да донесе и до повече конверсии. Екипа се стреми да приема похвали и оплаквания за подобряването на нашата цел, а именно – само доволни клиенти.

Имаме изградени дългогодишни партньорства с наши доставчици от България, Италия, Франция, Турция и Китай. Ще се радваме да се присъедините към нашето щастливо семейство. 

Налични продуктови категории в онлайн магазина vodo.bg
  • Fashion
  • Здраве и красота
  • Бебета, деца и играчки