Оферта за афилиейт програма zooworld.b..
Този рекламодател вече не е активен
zooworld.bg/
Категория рекламодател: Зоомагазин
Предлагани комисионни:
Продажба: 7.00%
Срок за комисионни: 30 дни
URL рекламодател: https://www.zooworld.bg/

Zooworld.bg е онлайн магазин за продукти за домашни любимци, създаден от хора, чиято цел е да помагат на малкото останали, добросърдечни собственици на животинки. Екипът ни иска да окуражи колебеещите се, евентуални или бъдещи собственици, посредством ниски цени, както и да помогне в избора на настоящите, горди притежатели, за да са максимално доволни, какато те, така и любимците им.

 

Разчитаме на огромен асортимент от водещи марки на продукти за домашни любимци, за да можете да откриете всичко, от което има нужда Вашето животинче- от храни и лакомства, до играчки, легла, съдове, дрехи, клетки, аквариуми, терариуми и аксесоари.

 

Редовно предоставяме на потребителите  активни  промоции, за да могат да се възползват от примамливите, ниски цени или изгодни предложения.

 

Преоритет за нас е да обслужим любезно, бързо и професионално всеки, клиент  и да помогнем, с каквото можем. А ако споделите с нас снимка или лична информация за животинката си- за нас е истинско щастие! Веднага позиционираме Вашият любимец във фейсбук страницата ни, защото сме горди, че пазарувате от нас!

 

Бързата доставка е също нещо, към което се стремим. Доставката над 50 лв. е безплатна, като Вие определяте до къде ще Ви е по- удобно да я изпратим- Вашият дом или офис на Speedy.

 

Можете да проверите пратката при получаване и имате право да я върнете до 14 дни. Ако не сте доволни от продукта, чувствате се заблудени, размерът не е подходящ, цветът, материята не са като на снимката или нещо друго Ви притеснява, винаги сме отворени за замяна или връщане на парите Ви.

 

С няколко думи, целта на магазина ни не е единствено да печелим от Вашата любов и привързаност към животинчето , целта ни е да помагаме и да бъдем в досег, макар и не пряк, с любимите за нас и Вас домашни любимци. Защото всяка душичка има право на дом и грижовен, добър родител, на когото ние с радост ще съдействаме!

 

 

Налични продуктови категории в онлайн магазина zooworld.bg/
  • Зоомагазин