Всичко, което трябва да правиш, за да промотираш ефективно

ПРИЛОЖЕНИЕ PROFITSHARE ЗА СМАРТФОН

Следи резултатите от твоето промотиране по всяко време, където и да се намираш директно на смартфона си. Чрез приложението ще получаваш известия всеки път, когато се регистрира или одобри конверсия и когато бъде платена.

СВАЛИ

Продуктови фийдове

Развивай своите афилиейт проекти с помощта на продуктовите фийдове. Можеш да получаваш актуална информация за складовите наличности на рекламодателите (продукти, цени, описания, изображения и т.н.) и по този начин лесно да създадеш продуктови агрегатори, сайтове са сравняване на цени и много други!

ГЕНЕРИРАЙ

СКРИПТ ЗА ТЕКСТОВИ ЛИНКОВЕ

Повиши ефективността си и печели време чрез автоматичното конвертиране на линковете от своя уебсайт в афилиейт линкове. Интегрирай скрипта и вече можеш да се концентрираш върху съдържанието, което публикуваш.

ИЗПОЛЗВАЙ

НАРЪЧНИК ЗА АФИЛИАТИ

Възползвай се от максималния потенциал на своя афилиейт профил. Ако си начинаещ, виж как да използваш Profitshare стъпка по стъпка, за да започнеш да печелиш комисионни възможно най-скоро.

СВАЛИ

ПЛЪГИН PROFITSHARE ЗА WORDPRESS

Улесни работата си с плъгина за WordPress, чрез който можеш да генерираш линкове към Profitshare. Лесен за инсталиране и за използване, специално създаден за уебсайтове WordPress.

ИНСТАЛИРАЙ

БЮЛЕТИН PROFITSHARE

Бъди сред първите, които ще научават новостите относно Profitshare! Ще получаваш по имейл препоръки за оптимизации, чрез които да печелиш повече комисионни, новини от света на онлайн маркетинга, ъпдейти в платформата и много други.

АБОНИРАЙ СЕ

API PROFITSHARE

Започни всяка стратегия за промотиране взимайки продуктите от рекламодателите чрез технологията API на Profitshare. Свързвайки своя уебсайт към складовите наличности на рекламодателите, можеш да интегрираш цени, динамични инструменти, cashback оферти, и много други.

ГЕНЕРИРАЙ